Counter Strike

Erős Liquid kezdés után ismét sima Astralis győzelem, device MVP


Az Astralis egy újabb BLAST Pro győzelmet tudhat magáénak.

A Brazíliában tartott parádés versenyt megnyerték a dánok, így az öt eddig megrendezett BLAST Pro-ból hármat tudhatnak magukénak, ezzel 125 000$-t vágtak zsebre. Egyszerűen nem lehet őket megverni, az öt meccsből ötöt nyertek, ellenben a házigazda MIBR egyet sem tudott összehozni, sőt az 1v1 stand-offon sem sikerült egy párharcot sem összehoznik, a közönség így is imádta őket.

Az első pálya nagyon szoros, izgalmas versenyt eredményezett, végül a Liquid be is tudta húzni, remekül játszott az amerikai csapat. Infernón viszont feltámadt az Astralis óraműpontossággal működő gépezete, és egészen simán nyertek. Overpass pedig pláne az ő játszóterük, nagyon simán győztek, így a Liquidnek egy éven belül a hatodik döntője, ahol az Astralistól kapnak ki. Ez a tíz másodperces videó tökéletesen összefoglalja a mérkőzést:

device pedig az MVP címet lövöldözte össze magának, 1.35-ös ratingje volt. Ezzel begyűjtötte magának a tizenharmadik MVP trófeáját, érdekesség, hogy az összes megnyert BLAST Prón ő lett az MVP.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva