PUBG

Túl sokat PUBG-zel? Indiában ezért már egy napra kitilt a játék


Reméljük máshová nem vezetik be az új rendszert.

Korábban írtunk arról, hogy a PUBG-t már több helyen is betiltották Indiában. Voltak, akik fittyet hánytak a tiltásra, 10 embert hamar előállított a rendőrség, de azóta halálos vonatgázolást is tulajdonítottak a játéknak. A felkorbácsolt indulatoknak köszönhetően pedig a Tencent egy új időzár funkciót tett a játékba, ami figyelmezteti a játékosokat 2, illetve 4 óra játékidő után.

Ha pedig egy nap alatt túllépték a 6 óra játékidőt, akkor másnapig letiltja a játékos fiókját.

A rendőrségi tiltás egyelőre csupán India egyetlen államában él, ez a korlátozás viszont az összes indiai játékost érinti, akik nem örülnek túlzottan az új funkciónak. Arról egyelőre nincs információnk, hogy a rendszer mi alapján tiltja le az adott fiókot és hogy egyáltalán ki lehet-e játszani a rendszert.

Indiában óriási népszerűségnek örvend a PUBG, épp ezért kampányolnak ilyen erősen a játék ellen bizonyos csoportok. Az új időkorlát bevezetés ellenére a Tencent egyelőre nem kommentálta az esetet, így nem lehet tudni hogy csak megelőző óvintézkedések szemtanúi lehettünk vagy a kormány utasította erre az óriásvállalatot.

Ezt olvastad már?

Boldog szülinapot PUBG! – Már 2 éves a játék!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva