Fortnite

Felrobbant a Twitter a legújabb frissítés kapcsán: egy személyként oltották le a profik a kiadót


Jogos a felháborodás.

Pár órája begurult a legújabb Fortnite frissítés tartalma, mutatjuk mi volt benne:

Kitört a láva! – Megérkezett az új lávás LTM, valamint az Arena mód is a v8.20-szal

Pár átlagos változtatáson kívül volt egy mind közül, mely rendesen felhúzott titeket is (böngészve a kommenteket), minket is, no meg persze a profikat is: ez a Pop-Up-Cup szabályok eltörlése volt. Emlékeztetőül, ezekről beszélünk:

Eltörölték a Pop-Up Cup szabályokat a normál játékmódokból.

  • Nincs többé 50 HP/Shield visszatöltés killenként.
  • Megszűnt az 500-as korlát a nyersanyagokon.
  • Nem gyűjtünk mostantól 40%-kal gyorsabban nyersanyagot.
  • A Pop-Up Cup szabályrendszer az Arena módban viszont változatlan maradt!

Eltöröltek egy rendszert, amit szinte mindenki szeretett: fel is robbant a Twitter ezután, jó pár profi elmondta a véleményét a változtatással kapcsolatban – ezekből szemezgettünk.

Muselk ugyanezt írta: egy univerzálisan kedvelt dolgot eltöröltek, totál érthetetlen döntés. Később kiegészítette egy szarkasztikus Tweettel is: “Wow, milyen jó patch. Alig várom, hogy minden egyes meccs első 15 percét azzal töltsem, hogy agyatlanul farmoljam a nyersanyagokat.”

CouRage ugyancsak értetlenül állt a dolog előtt – végül egy “jó éjszakát” elköszönéssel jelezte, hogy neki elege lett a játékból.

Svennoss is egyetértett tulajdonképpen mindenkivel: szerinte a legrosszabb mind közül az életpont visszatöltés elvétele volt, mely a killek után járt.

Végül a TSM duója is csatlakozott a felháborodottak társaságához: Dakotaz szimplán nem érti, hogy mégis mire gondolhatott az Epic, amikor ezt meglépte; míg Daequan reméli, hogy csak egy április elsejei tréfa, mely kicsit korán érkezett.

Mi magunk sem értjük mi szükség volt erre: csak remélni tudjuk, hogy a kollektív sírás (mely ezúttal teljesen jogos) meghozza a hatását és megtöri a kiadót!

borító

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva