Gaming

Műbalhé vagy ez már komoly? – Shroud és Dr Disrespect összeszólalkoztak


Újabb minibotrány alakult ki Twitch legnépszerűbb streamerei között.

Shroud és Dr Disrespect régóta jól ismerik egymást, ami részben annak köszönhető, hogy mindketten rendkívül népszerűek a különféle akciójátékokban. Ahogyan megjelent a Battlefield V battle royale módja, a Firestorm, egyből ráugrottak mindketten. Az incidens épp innen indult, ugyanis shroud egy ártatlannak tűnő kijelentést tett, ami nem igazán tetszett a doktornak, aki egyből hangot is adott nemtetszésének, de ezen kívül egy külön műsort is rendezett, ahogyan azt tőle már megszokhattuk.

“Ez sokkal lassabb és módszeresebb, de az ő erőssége inkább a gyorsaság, az erőszak és a pillanatra építés. Épp ezért nem tud majd lépést tartani vele.”

Nem tudjuk, hogy ezt csak egy kis csipkelődésnek szánta shroud vagy inkább Dr Disrespect legutóbbi ragelései miatt szólt be, de az is lehet hogy szerinte már nem elég gyors a bajszos igazságosztó. Mondanunk sem kell, hogy doc-nak sem kellett több, egyből rárepült a kijelentésre.

“Nem tudok lépést tartani? Mondja ezt a rollerének, mondja neki, hogy tartson lépést vele. Oh.. baby!”

Nem, természetesen ennyinél nem állt meg a dolog, ezt követően elmondta, hogy ő amúgy kedveli a változtatásokat, de csalódott shroudban. A következő napon sem hagyta annyiban a dolgot, újabb félreérthetetlen utalást tett shroud balesetére, egész konkrétan kifigurázta az esést.

Mint tudjuk, Dr Disrespect él-hal a botrányokért, a nézői főleg emiatt kedvelik, de a baleset kifigurázása már túlmegy egy határon. Annak idején, amikor élő adásban jelentette be, hogy problémák vannak a házasságával, neki is rosszul esett, hogy mások gúnyt űztek belőle. Persze könnyen lehet, hogy ez csak egy kirakatbotrány, a színfalak mögött pedig teljes a béke.

Ezt olvastad már?

100 ezer sub! Ninja borzasztóan lemaradt, shroud a Twitch új királya!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva