PUBG

Halálra idegesít mindenkit, mégis direkt került a játékba


Kár lázadni, valószínűleg a későbbiekben is velünk marad a zörgő hangrendszer.

A 27. update egyik nagy technikai újítása a zörgő hangrendszer bevezetése volt, ami mint utólag kiderült: sokaknak nem igazán tetszik. A zörgő hangrendszernek köszönhetően a hátizsákunk és a felszereléseink is hangokat adnak ki, csakúgy, mint a valóságban. A probléma, hogy a játékosok átverve érzik magukat, hiszen erre az újításra állításuk szerint senki sem vágyott.

“Minden remek ebben az update-ben, KIVÉVE ezeket az új hangokat. Rendkívül idegesítőek, mintha a hátizsákom tele lenne pakolva csengettyűkkel.”

“Szándékosan akarnak idegesíteni ezekkel a zörgő hangokkal? Élvezhetetlen a játék”

“Mintha a kulcsomat a zsebemben hagytam volna futás közben. Ez tetszik valakinek?”

“A karaktereknek valami furcsa mellékhangja van, nektek is bugos a játék?”

Korábban csak a a lépéseinknek volt hangja, viszont a fejlesztők szerettek volna egy kicsit élethűbb játékot, ezért került be az új hangrendszer. A teszt szerveren lévő változat túl hangosnak bizonyult, így azóta némi módosításon ment át az egész, a jelenlegi verzió pedig jóval halkabb lett, de a játékosok egy részét ennek ellenére továbbra is zavarja.

Itt az új hangok:

A fejlesztők ezúttal külön kihangsúlyozták, hogy a változtatások mind szándékosak, nem pedig valamiféle bugról van szó. A hátizsákon és a fegyveren kívül a ruhák is új hangot kaptak.

Mi ad zörgő hangot?

A hátizsákunk, a legtöbb fegyver, de még bizonyos ruhadarabok is kaptak egy új hangeffektet. Egyedül a pisztolyok, a közelharci fegyverek és a gránátok nem kaptak zörgő hangeffektet.

Most akkor hangosabbak lettek a karakterek?

Bizonyos szempontból igen. Egy teljes felszereléssel rendelkező játékos zajszintje magasabb lett, így könnyebb észrevenni, ha valaki mögénk próbál osonni. A hallható távolság viszont nem változott, így emiatt nem lehet távolabbról kiszúrni másokat.

Ezt olvastad már?

Kőkemény buffot kaptak az SR-ek!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva