Fortnite

Feltörték a hivatalos Fortnite Twittert – Szanaszét trollkodták az üzenőfalat a v8.20 miatt


Ez a frissítés nem éppen úgy sült el, ahogyan azt tervezte a kiadó. Legalábbis a visszhang sokkal komolyabb annál!

Kezd egy kicsit elfajulni az Epic Games kollektív utálata, néhányan úgy döntöttek, ha a kiadó magától nem is lép a Siphon-rendszer visszaállításának irányába, majd ők noszogatják őket egy hacker támadással.

Április 3-án, szerdán, a hivatalos Fortnite Twitter oldal elkezdett szokatlan üzeneteket dobálni az üzenőfalra. Mindezek kiváltó oka a v8.20-as frissítés meglehetősen megosztó intézkedései, eleinte maguk a tweetek is a “Revert”, vagyis az “Állítsátok vissza” üzenet köré épültek. Igazán kaotikus két hetet tudhat maga után a kiadó, a közösség egy nagy része folyamatosan lázong a szóban forgó frissítés óta, a Content Update azon felül, hogy egy meglehetősen érdekes fegyvert debütált, semmit sem változtatott a játékmeneten, ez még tovább erősítette a játékosok ellenállását, s most már ott tartunk, hogy néhányan a hivatalos közösségi oldalakat támadják, hátha egyszer megtörik az Epic Games. Mindezek mellett szomorú látni, hogy a Youtube közvetítések, valamint a hivatalos bejegyzések komment szekciója is tele van spammelve a “Revert” szóval, a legtöbb esetben csak és kizárólag erről szólnak a a közösségi visszajelzések.

Az Epic természetesen igyekezett megállítani a káoszt, folyamatosan törölték a trollkodó bejegyzéseket. Mint idő közben kiderült, nem egyenesen a Fortnite Twittert törték fel, hanem az egyik alkalmazott fiókját, akinek szabad rendelkezése volt a Fortnite oldal fölött. A támadó egyébként bizonyos, még meg nem erősített források szerint Feared, egy Call of Duty játékos. Nehezen tudjuk elképzelni, hogy az Epic mindezt annyiba hagyja, szinte biztos, hogy jogi útra fogják terelni az ügyet.

Az Epic Games megöli a nyújtott képernyőt? Nagyon úgy tűnik!

Ami még tovább színesíti a történetet, hogy Feared nyújtott képernyőn játssza a játékot, amit teljesen véletlenül pont a tegnapi nap tiltott be az Epic, pontosabban a tegnapi nap érkezett a hivatalos bejegyzés, a Fortnite World Cupon már nem lehet nyújtott képernyőn játszani, s a világbajnokság startja előtt meg fogják szüntetni ennek használatának lehetőségét.

 

Valószínűleg ez volt az utolsó csepp a pohárban, Feared nekiugrott a Fortnite-nak és nyíltan tüntetni kezdett. Ami még valószínű, hogy komoly dorgálásban lesz része annak a felhasználónak, akinek accountján keresztül Feared hozzá tudott férni a Fortnite Twitterhez. Egy ilyen hatalmas cég esetében megengedhetetlen az ilyen gyenge internetes védelem.

A közösség egyébként szimpatizált Feared posztjaival, ám azt ne felejtsük el, hogy még ha egyet is értünk a hackelés üzenetével, attól még komoly bűncselekménynek számít!

Ironikus…:

Az Epic igazgatója a sok leszólás és sírás ellenére is ezt gondolja a Fortnite közösségről

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva