Gaming

Veszprémben folytatódik az országos gamer napok roadshow és retro konzol kiállítás


Következő állomásként Veszprémbe költözik a rendezvény, április közepén a Balaton Pláza is megtelik gamerekkel.

Plazában rendezett gaming eseményből már sokat láttunk itthon, az Indotek Group legújabb rendezvénysorozata azonban biztosra mondhatjuk, egyedülálló kezdeményezés. A cég egy 10 állomásos gamer roadshow és a plazákban eddig sosem látott retro konzol kiállítás segítségével kóstol bele gaming világába.

Az országos plaza turné első két állomását a székesfehérvári Alba Plaza és a kaposvári Kaposvár Plaza területén tekinthették meg az érdeklődők, kicsik és nagyok egyaránt. A széles programválaszték ugyanis egyszerre fedi le a modern technológiákat és a ma már klasszikusnak számító gamer kellékeket. A harmadik megálló a Balaton Plaza lesz, a rendezvény április 9-19. között érkezik Veszprémbe.

 

A retro konzol kiállításon a 80-as évekből indulva tanulmányozhatjuk át a gamer világ hőskorszakából származó konzolokat, igazi ritkaságoknak számító darabokkal együtt. És csak hogy minél nagyobb legyen a kontraszt, a legrégebbi darabok mellett közvetlenül ott lesznek a csúcskészülékek is. Többek között az Xbox Classic, Xbox One X, Playstation 1,2,3,4, Nineteno Switch, Sega Master System, Sega Game Gear és az SNES is megmutatja magát. A kilátogató közönség a kiállítás utolsó hétvégéjén természetesen ki is próbálhatja a legújabb konzolokat, így megismerkedhetnek a gaming új dimenzióival is.

A konzolok próbálgatásában megfáradt gamereket egy szoborkiállítással várják a szervezők, ahol kedvenc játékaink ismert szereplőivel találkozhatunk. Részletgazdag művek, igazi ritkaságok. És ha már ritka alkalmak, természetesen egyetlen ilyen rendezvényen sem maradhatnak el a sztárvendégek, ismert YouTuberekkel lehet majd fotózkodni, és persze a dedikálás sem marad el. Veszprémben, április 18-án csütörtökön 13 és 17 óra között Beniipowa és Nagy Dani osztogatják az aláírásokat.

  • Balaton Plaza Gamer Napok konzol- és szoborkiállítás: április 9-17.
  • Youtuber dedikálás: 2019.04.18-án, csütörtökön 13 és 17 óra között
  • Kipróbálható csúcskonzolok: április 18-19.

Az országos roadshow összesen 10 plazába látogat el Magyarországon. További izgalmas részleteket a képre kattintva érhettek el:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva