Fortnite

Ingyen Emote, Glider és egyéb tartalmak – Minden, amit a Buccaneer’s Bounty-ról tudni érdemes


Egy újabb ajándék eseménnyel jelentkezett az Epic Games.

A v8.30-as frissítés nemcsak új skineket, Respawn Vant és bug javításokat hozott, kaptunk ugyanis egy teljesen új eseményt is, aminek során újból ingyenes jutalmakat nyithatunk meg, s növelhetjük ezzel felhasználónk értékét.

Az aktuális esemény a Buccaneer’s Bounty nevet viseli, ami lényegében egy kalózos tematika köré épülő egy hetes kihívássorozat.

Epic Games

Az elkövetkező három napban összesen 4 feladat fog megjelenni a kliensünkben, amiket ha teljesítünk, egy exkluzív, Epic ritkaságú Emote-ot oldhatunk fel magunknak. Természetesen minden egyes mérföldkőért jár majd valami kisebb jutalom, az első feladat díja egy új Glider, amit akkor kapunk meg, ha különböző meccseken ellátogatunk egy Pirate Campbe. Mindezt ha megismételjük 10 körön keresztül, megjelenik a gyűjteményünkben a Glider.

A többi küldetést még nem tette elérhetővé az Epic Games, így azok pontos leírását sem tudjuk.

A Buccaneer’s Bounty esemény tiszteletére két új kalóz skin is érkezett az Item Shopba!

Epic Games

A Scallywags Set mindkét karakter skinje megnyitható stílussal rendelkezik, így még inkább megéri beruházni rá, ugyanis ha úgy vesszük, a pénzünkért két skint is kapunk. A szett esetében kettő áráért négyet!

Jó látni, hogy még mindig igyekszik kiszolgálni a közösséget az Epic, az ilyen jellegű ingyenes eseményekért mindig nagyon hálás a közösség.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva