Fortnite

Még egy ideig maradnak a labdás végjátékok: Késik a Baller nerf!


A profik nem örülnek.

Lassan egy hónapja érkezett meg Fortnite-ba a Baller jármű. A játékosok hamar elkezdték kiaknázni az újdonságban rejlő lehetőségeket, így szerves része lett a komolyabb kompetitív meccseknek is. Nagyszerű mobilitás, szinte áthatolhatatlan 300 HP-s védelem, mi kell még?

100 pts engame btw… from FortniteCompetitive

A fentihez hasonló végjátékok sem voltak ritkák, természetesen az Epic Games is érezte, hogy hozzá kell nyúlni a labdákhoz. Több profi játékos és streamer is nemtetszését fejezte ki a jármű iránt. A v8.20-as frissítés leírásában felcsillant a reménysugár.

We’re not satisfied with the current use of Ballers, specifically in the late game. With the v8.30 update, we will release a change that will allow players to shoot through the glass of The Baller.

Az Epicnél sem elégedettek a Baller jelenlegi használatával, különösen a végjátékokban. Ezért a v8.30-as frissítéstől a labda üvegén át tudnak majd lőni a játékosok. 

A feketeleves

Baller Adjustments – Future Release from FortNiteBR

Kedd délután azonban jött a rossz hír, a fejlesztők nem készültek el a Baller átalakításával, így sajnos a v8.30-as frissítésben mégsem fog megérkezni a nerf. Természetesen az összes közösségi oldalon negatív visszhangot kapott a bejelentés. Arról még nincs egyértelmű információ, hogy mikor érkezhet majd pontosan.

 

 

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva