Gaming

A Twitch ingyenes karaoke játéka garantáltan levisz az életről


Kedvenc streamereinket éneklés közben is megfigyelhetjük mostantól.

A Twitch továbbra is hihetetlen népszerű a streaming platformon, ezt kihasználva egy új, ingyenes játékot dobtak piacra, aminek népszerűsége a közeljövőben garantált. A Twitch ugyanis gőzerővel tolja a hirdetéseket, a streamerek pedig mint tudjuk, könnyen felülnek a hype vonatra. A játékot a Harmonix Music Systems stúdió készítette, akiknek olyan nagy sikerű alkotásokat köszönhetünk, mint a Rock Band vagy a Guitar Hero. A játék a Twitch Sings nevet kapta és már most közel 2000 zeneszám érhető el rajta.

Az alkalmazásba beépítették a streamelés lehetőségét, így akár OBS nélkül is lehet nyomni, elég ha bejelentkezünk a játék felületéről és indulhat is a móka. Természetesen a Sings-ben található avatarunkat, a színpadot mind-mind testre szabhatjuk.

A duett mód egyelőre elég érdekesen zajlik, ugyanis élőben nem működik egyidőben és az első részét az egyik streamer egyedül, a következő részt pedig a másik streamer énekelheti. Épp ezért elég cringe felvételekkel találkozhatunk egyelőre, de egyesek épp ezért kedvelik a Sings-t ennyire.

A játékot itt találjátok

Ezt olvastad már?

Star Wars Jedi: Fallen Order – Megérkezett az előzetes

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva