Hearthstone

Szereted a beteg kombókat? Akkor jöjjön 3, ami ha működik, akkor nagyon működik!


Csak néha működnek, de akkor nagyon.

Délelőtt már foglalkoztunk a jelenlegi meta komolyabb részével: olvashattatok egy pakli leírást a Token Druidról:

A meta királya: ha a legend a cél és nincs sok dustod, akkor a Token Druidot neked találták ki!

Ha viszont nem veszitek túl komolyan a játékot és inkább a szórakozás a cél, akkor mutatunk 3 kombót, aminél a poén faktor garantáltan nem marad el – kiegyensúlyozatlan, ámde annál viccesebb kombinációk jönnek!

1.Malygos+Toggwagle’s Scheme+Dollmaster Dorian+Preperation+Myra’s Unstable Element+Sinister Strike

A képlet a következő: Togwaggle varázslatát tartogatjuk addig a kézben, míg nem tudunk legalább 5 Malygost a deckbe rakni. Ekkor elsőként lerakjuk a sárkányt, plusz rá a varázslatot, utána Dollmaster Dorient tesszük ki, majd a Prep+Myra duóval felhúzzuk a deckünket, melyet a mester az asztalra rak, így előkészítve az ekkor már 28-at sebző Sinister Strike-ot.

2. Fel Lord Betrug+Plot Twist és a világ összes charge minionja

A Warlock másik legendary lapjára, Fel Lord Betrugra nem nagyon pörögtek rá a játékosok, azonban Wildban elég komoly kis arcba sebzést lehet összehozni vele: kirakása után Plot Twistet használva visszakeverjük a paklinkat, ekkor a Lord asztalra rakja őket, viszont mivel a képen láthatóak mind képesek arcra menni a charge miatt, ezért ez felülírja a Rush-t, vagyis akár 33 sebzést is bevihetünk, ahogy az a képen is látszódik.

3. Jepetto Joybuzz+Alexstraza+Malygos+Bomb Toss+Bomb Toss+Arcane Shot+Hero power

Nem kevésbé körülményes a legutolsó kombó sem, illetve ez sem egyetlen körös, azonban kis felüdülés, hogy Jepetto is szerepet kap, persze Malygos ebből is kihagyhatatlan.

HysteriA további ötöt is bemutat nektek – mi kiemeltük a 3 szerintünk legszórakoztatóbbat, de ha érdekel a többi, akkor feltétlen nézd meg a videóját!

Jó szórakozást, ha megpörgetitek valamelyiket!

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva