Fortnite

A Space Hop Set is exkluzív küldetésekkel érkezik – Ma már mindenért meg kell dolgozni a Fortnite-ban!


Egy újabb szett, amit csak és kizárólag küldetéseken keresztül maxolhatunk ki.

Többször beszéltünk arról, hogy az Epic Games kiváló munkát végez a kozmetikai tárgyaik értékesítésével. Minden képesek valami újat húzni, hogy megérje a játékosoknak költekezni, eleinte hozzá csaptak egy-egy Back Blinget a különböző ritkaságú karakterekhez, aztán már feloldható stílusokat is kaptak a skinek, újonnan pedig már majdnem mindenhez jár egy csomag küldetés is.

Ez utóbbi igazából üti az előtte lévő két pontot, egyre több esetben figyelhető meg, hogy a játékosok a pénzükért nem kapják meg egyből a teljes csomagot, előbb le kell valamit tenniük az asztalra a pénzükön kívül. Félreértés ne essék, ez nem amolyan “fújunk az Epic-re, mert megdolgoztat minket” szintű elmélkedés, hiszen ha jól megfigyeljük, a csomagok minősége is javult ezekkel a plusszokkal, éppen amiatt, mert így egy aprót megdobhatta a kiadó a csomagárakat. Valamint ezek a küldetések nem évülnek el, örökké ottmaradnak a felhasználónkon, vagyis nem kell kapkodni, hogy el ne bukjuk a tartalmainkat.

Gemini és a feloldható stílusa – Epic Games

A v8.40-es frissítésben érkezett egy űrnyúl, akit a kiadó egyszerűen Gemininek nevezett el. Ez a nyúl két stílussal is rendelkezik, valamint a táskája is alakítható, ám ahhoz, hogy ez utóbbi kettő variánst feloldjuk, bizony majd küldetéseket kell teljesítenünk.

A Gemini küldetések – Epic Games

Gemini küldetések

  • Játssz 25 meccset
  • Élj túl 1000 játékost
  • Szerezz 20.000 XP-t (Tapasztalati pontot)

Szerencsére a küldetések nem komolyak, 1-2 nap alatt könnyedén teljesíthetők, ez persze attól is függ, hogy kinek mennyi ideje van a játékra. Ha sikerrel elértük azt, amire kért minket az Epic, Geminihez megérkezik egy új, fekete külső!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva