Tech

Egy nap után törnek a Samsung 700 ezer forintos hajlítható telefonjai


Ismét bajban a Samsung.

Az élet nem mindig egyszerű, még a legnagyobb telefongyártók számára sem. A Samsung nemrég dobta piacra a vadonatúj Galaxy Fold szériáját, ami a vállalat első hajlítható telefonja, viszont nem ment minden hiba nélkül. A cég a napokban küldte ki az első tesztpéldányokat az újságíróknak, akiknél mindössze pár napot bírtak a készülékek. Van, akinél egészen 3 napig volt sértetlen, míg mások 1 napot sem bírtak ki anélkül, hogy összetörték volna az új technológiával szerelt telefont. A hiba nyilvánvalóan nem az újságírókban van, hiszen egyikőjük sem ez az első telefonja, a hiba sokkal inkább a tervezésben keresendő. A Samsung így is meglehetősen sokat várt a piacra dobással, hamar kiderült, hogy miért.

 

A Samsung Galaxy Fold az egyik legdrágább telefon a piacon, ami természetesen az új kihajtható technológiának köszönhető. Külföldön 2000 $-ért kínálják előrendelésbe a készüléket, nálunk ez 700 ezer forintos árcédulát jelent, ami rendkívül kimagasló.

A Samsung természetesen tud a történtekről, azonnal jelezték, hogy kivizsgálják az eseteket. Kíváncsian várjuk mi lesz az ügyből, de könnyen lehet, hogy visszahívják a készülékeket és javítják a problémákat. A Note 7 óta ez lehet a cég második nagy felsülése.

Ezt olvastad már?

Akciófigyelő: Ingyen beszerezhető az Assassin’s Creed Unity!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva