Fortnite

Ninja felkerült a világ legbefolyásosabb embereinek listájára


Újabb elismerést gyűjtött be Tyler "Ninja" Blevins.

Ugyan streamerként és profi játékosként ismertük meg, Ninja mára már inkább influencer státuszt tölt be. Ezt érzi a Time szerkesztősége is, ugyanis Tyler Blevins felkerült a magazin 100 legbefolyásosabb emberének listájára.

Olyan nevek vannak a listán Ninja mellett, mint a Captain Marvelt alakító Brie Larson, a Liverpool kiválósága Mohamed Salah, az USA elnöke, Donald Trump, vagy éppen Ferenc pápa.

A 2019-es listára egy sziporkázó 2018-as évvel tudott felkerülni, amit mondanunk sem kell, egyértelműen a Fortnite-nak köszönhet. Valamint a közösségnek, ugyanis lelkes játékosok nélkül a játék sem tudta volna ennyire kinőni magát.

 

Tyler 2017-ben kezdett Fortnite-ot streamelni, nem sokkal azután, hogy a játék elindította a Battle Royale szekcióját. Addig a kategóriából minden egyes játékot kipróbált, hosszabb ideig megragadt a H1Z1-nál, valamint a PUBG-vel is sokat játszott, elég sűrűn Dr. Disrespect oldalán.

Végül megérkezett a Fortnite Battle Royale, ő pedig időben szállt át a legújabb járatra, ugyanis amint elkezdett beindulni a játék, ő már egészen stabil játékossá vált. Ennek köszönhetően elkezdtek gyűlni a nézők, s karizmatikus személyiségének és játéktudásának köszönhetően meglepően gyorsan berobbant, azóta pedig stabilan az egyik, ha nem a legnagyobb alakja a Twitch platformnak.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva