Keményen nekimentek BTURBO-nak – A streamer is megszólalt

Újabb vitás ügybe keveredett BTURBO.

Nem első alkalommal vádolják meg fizetési késedelemmel Farkas “BTURBO” Norbertet, a korábbi esetről év elején írtunk. Ezúttal viszont egy jóval nagyobb bosszúhadjárat indult a streamer ellen, aki a vádak szerint 1,5 millió forinttal károsította meg a barátját. A sértett egy weboldalt is fellőtt az internetre, amiben részletesen kifejti saját nézőpontját, magánbeszélgetésekkel bizonyítva igazát. A weboldalt üzemeltető illető egyébként minket is megkeresett már korábban egy ügyvéd által írt levéllel, amiben akkor még 968 ezer forintos tartozásról volt szó.

A weboldal szerinti történet pikantériája, hogy a mosógépes ügy után kezdődött az újabb átverés, amikor is az illető felajánlotta BTURBO-nak, hogy segít neki az új albérlettel kapcsolatban, viszont nem teljesen ingyen, ugyanis állítólag megegyeztek egy 250 000 Ft-os bérleti díjban, ami tartalmazza a rezsit is. A történet szerint a jótevő a kéthavi kaució átvállalásán túl rengeteg haladékot adott Norbertnek, aki már időközben sem fizette a megbeszélt bérleti díjat, ráadásul Turbóék eléggé leamortizálták a lakást, erről az állítólagos 500 000 Ft-os festési költségek árulkodnak.

Mindezek után a weboldal szerint BTURBO kiköltözött és próbált teljesen eltűnni, aminek következtében a sértett megtette a jogi következményeket, miután Norbert nem mutatott fizetési hajlandóságot.

“És amint kiköltözött, se híre, se hamva… Persze irányomba, mert nekem tartozik. De az Amerikai úton bérelt lakása főbérlője sem éri már el, mióta onnan lelépett. Össze rakja mindenki a képet ugye? Az évben ez az ÖTÖDIK lakás amibe költözik… Persze nem felejti el kirakni a DONATE GOAL-t minden költözés után”

Megkerestük Farkas “BTURBO” Norbertet, aki már tudott az említett weboldalról és értetlenül áll az egész esemény előtt, ugyanis semmilyen tartozással nem rendelkezik a főbérlő felé. Mi több, állítása szerint albérleti szerződést sem írt alá az illetővel, ami nagyban megnehezíti az állítólagos jogi procedúrát.

“Szia!

Nekem is leesett az állam mikor még láttam az oldalt, miszerint én egy olyan személy vagyok akiben bízni sem lehet meg miegymás. Ez meg ugyan az a régi történet ami anno volt, csak spékelve nem kevés torzítással és önön mentegetőzéssel, hogy áldozatnak tűnjön. Hiszen jogi útra képtelen terelni a dolgot, amit már rég megtehetett volna ha jogilag megállná a helyet a dolog. Sajnos az év eleje nem volt szerencsés nekem a barátokat illetően, de erről hamarosan fogok készíteni egy videót ahol időrendbe rakom a történéseket és azt, hogy mi az aminek van alapja és mi az aminek közelében sincs a valósághoz. ” /Farkas “BTURBO” Norbert

Azt elismerte, hogy a barátnője részét nem tudta átvállalni, de állítása szerint eleve csak akkor költöztek volna be, ha a főbérlő által felkínált munkahely valóban biztosítva lett volna a barátnője számára. Így ők eleve ezzel kalkuláltak, viszont az említett munkahely viszont csupán a kiköltözésük utáni hónapokban nyitott ki.

“Én nem tartozok. Én kifizettem minden rám eső reszt, a páromét nem tudtam akinek viszont teljesen más felállással ajánlottak az ideköltözést. Nyilván ha önerőből kell megoldanom negyed millió forintot havi szinten kiröhögöm az ajánlatát mert az meg egy milliókat kereső egyénnek is luxuscikk..”

A hozzánk került dokumentumok alapján felkerestük a Havas-Sághy és Társai Ügyvédi Irodát, akik megerősítették, hogy valóban húzódik egy jogi procedúra Farkas “BTURBO” Norbert és az ügyfelük között. Az biztos, hogy az egyik fél nem mond igazat, de hogy melyikük az, valószínűleg csak a bírósági tárgyalás végén fog kiderülni.

Betöltés...
Keresés
Keresés