Megszülettek az első szex-speedrunok a Cyberpunk 2077-ben – az elsőt nehéz lesz megdönteni!

Páran különlegesebb módját választották a Cyberpunk speedrunnak!

Noha a Cyberpunk még közel sem egy kész játék, már kezdenek meg-megjelenni az első speedrunok, melyek egymásra licitálva próbálják különböző módokon teljesíteni a játékot, vagy annak bizonyos részeit, sokszor kihasználva az előforduló, de inkább a direkt generálható hibákat. Ezekből pedig jelenleg a javítások ellenére is bőven akad még, így szinte egészen biztos, hogy a mostanság felállított ‘hipergyors’ teljesítményeket a későbbiekben már jóval nehezebb lesz túlszárnyalni.

Mivel a Cyberpunk 2077-ben alkalmi, vagy bensőséges szexuális viszonyokat és kapcsolatokat is kialakíthatunk bizonyos szereplőkkel várható volt, hogy a játék ezen részét is megpróbálják majd a lehető legrövidebb idő alatt beteljesíteni. A méltán ismert speedrunner, ‘tomatoanus’ – aki többek között 25 perc alatt kipörgette a Sekiro-t, 27 perc alatt a Doom Eternal-t, 13 perc alatt az Ocarina of Time-ot – először létesített szexuális kapcsolatot a Cyberpunk 2077-ben rekordidő alatt.

A játékosnak ugyanis – rögtön a játék elején, egy-két hibát kihasználva –  sikerült 11 perc alatt egy NPC nadrágjába bújnia.

Ez ugye azért is nagy szó, mert ennyi idő alatt sokan még az első dialógusokkal sem végeznek. Egy speedrun persze maximálisan fittyet hány a játék szabályaira, vagy illemeire, ezért ‘tomatoanus’ az eseményeket felgyorsítandó az összes beszélgetést átugorta, hogy mihamarabb elérkezzen ahhoz a bizonyos jéggel és kábult emberekkel teli fürdőkádas küldetéshez. Itt a feladatot teljesen figyelmen kívül hagyva csak végigrohant az épületen, majd a videójában is látható hibákat kihasználva leugrott az épületről, majd az irány azonnal a legközelebbi bordélyba vette, ahol már csak azonnal rá kellett vetnie karakterét az első örömfiúra, vagy lányra, aki szembejön vele.

Ez a 10 és fél perces idő is egészen elképesztő eredmény, amiről gondolhatnánk, hogy igen nehéz lesz megdönteni (haha), két nappal a sex-speedrun felállítása után megérkezett a bitorló Catalyzt, akinek mindez 9:54 alatt sikerült. Ő is ugyanilyen módon közelítette meg a feladatot: minden beállítást minimumra állított, a kezdő értékeket a Testre és a Reflexre pakolta, majd mehet a fantombox és a magasból való csúszkálás, melynek jutalma a szexrekord.

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

Betöltés...
Keresés
Keresés