Gaming

Többé nem kell erős gamer PC, hogy fussanak a legújabb játékok!


Az NVIDIA szolgáltatása megoldja neked.

Mindannyian tudjuk, hogy gamernek lenni egy eléggé költséges hobbi, hiszen már az is rengeteg pénzt emészthet fel, hogy egy igazán ütős konfigot tegyünk össze magunknak, ami aztán éveken keresztül képes megbirkózni a legújabb játékokkal. Erre kínál nagyszerű megoldást az NVIDIA GeForce NOW, amivel a leggyengébb gépeken is futtathatunk bármilyen játékot, ha van megfelelő internetkapcsolatunk hozzá.

Lényegében úgy működik az egész, hogy az általunk kiválasztott játék valójában nem a mi számítógépünkön fut, hanem az NVIDIA egyik szerverén, ami az adott alkotás képét streameli a mi képernyőnkre. Éppen ezért nagyon fontos, hogy legalább egy 25 megabites nettel próbáljuk ki, ugyanis így már full HD-ban 60 fpssel játszhatunk anélkül, hogy 200-300 ezret költöttünk volna egy saját gépre.

A több mint 2 éve tartó bétafázis alatt többször is kipróbáltuk a GeForce NOW-t, ami kompetitív játékra a minimális delay miatt továbbra se alkalmas, de a single player játékokkal könnyedén megbirkózik. Most pedig már mindenki számára elérhető – ingyenesen megkötésekkel, vagy havi 5.5 euróért cserébe -, úgyhogy ha érdekel titeket a dolog, mindenképpen próbáljátok ki.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva