20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Kést rántott és pénzt követelt, de a gamerek rá sem bagóztak a rablásra

A támadó valószínűleg nem tudta, hogy a multiplayert nem lehet megállítani.

A kínai PC barlangok még mindig rendkívül népszerűek. Ezúttal pedig egy rabló pont egy PC barlangot választott tetthelyének, ami nem igazán jött össze, ugyanis hiába himbálta meg a kést a fiatalok előtt, a gamerek nem vették túlzottan komolyan a fenyegetést, bár ennek egész biztosan köze volt annak, hogy épp online játszottak, ebbe pedig mindannyian tudjuk, hogy mennyire bele lehet merülni.

A srácokat nem zavarta túlzottan a támadó

Miután nem járt sikerrel, a támadó elhagyta a helyszínt és egy másik PC barlangot választott, ahol már sikeresen rabolt ki egy férfit, akitől mindössze 10 jüant csalt ki, ami nagyjából 1 dollárnak felel meg. A támadónak ez nem volt elég, ezért hazakísérte a férfit, hogy még több pénzt adjon át neki, aki út közben elfutott és értesítette a hatóságokat a történtekről.

 

A támadó önként adta fel magát a rendőrségen a történtek után.

Kínában rengeteg játékfüggőt tartanak számon. A PC barlangok körül pedig számos történet kering. 2015-ben egy nő egy épp a fentiekhez hasonló PC barlang mosdójában hozta világra a gyermekét. A jelentések szerint az egész mosdó úszott a vérben, mivel szakorvosi segítség nélkül ment végbe a szülés.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI