20.5 C
Budapest
2021, szeptember 27, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Véletlenül élő adásban villantotta meg dildóját a WoW Classic streamer

Nemsokkal később alaposan kiakadt a történtek miatt.

Nemsokkal később alaposan kiakadt a történtek miatt.

Ahogyan a legtöbb streamer, Kandyland is átnyargalt a WoW: Classic-ra, ami érthető, hiszen az új játékok iránt mindig nagyobb a kereslet. Játék közben Kandyland úgy döntött, hogy megmutatja a nézőinek, hogy hogy is néz ki az új WoW-os Snapchat filterrel, viszont arra egészen biztosan nem számított, hogy a telefonja kamerájába az ágy mellett hagyott szexuális segédeszköze is megvillanhat.

Természetesen sokaknak szemet szúrt a dildó, ezen Kandyland alaposan kiakadt, állítása szerint az Isten is ellene fordult.

“Miért van az Isten is ellenem? Rohadt mérges vagyok, de mi a fasz? Hogy látszódhatott ez a mobilomon? Miért? Miért ? MIért? Nem értem… Nagyon ideges vagyok az egész világra, pedig az előbb még olyan boldog voltam.  Mégis mi a fasz?”

A jelenet természetesen véletlen volt, így jó eséllyel nem kell a Twitch bantól tartania, de azért legközelebb reméljük jobban elpakol a szobában stream előtt.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI