Gaming

Egyszerűen mesés szerepjátékot ad legközelebb ingyen az Epic!


Ezért ismét megéri majd párat kattintani.

Szinte minden év elején rendkívül kevés olyan új játék jelenik meg, amiért megérné a pénztárcánk után nyúlnunk, ami különösen igaz a mostani időszakra. Szerencsére az Epic Games Store csapata megtartja jó szokását és legközelebb is egy remek alkotást fog limitált ideig teljesen ingyen adni nekünk.

Ez pedig nem más, mint az IronOak Games és a Curve Digital szerelemgyerekének számító For the King, ami 2018-ban debütált és a gamer sajtó munkatársai, valamint a játékosok is egyaránt szerették. A körökre osztott és táblás szerepjátékok kedvelői különösen örülni fognak neki, hiszen alsó hangon is 10 órát fordíthatnak kedvenc szenvedélyükre, aki pedig szeretné kimaxolni, annak akár 32 órásra is rúghat a végigjátszási idő.

A For the King egyik nagy előnye, hogy a magányos farkasok éppen úgy megtalálják benne a számításukat, mint a kooperatív címeket előnyben részesítők, mivel egyedül és másokkal vállvetve is felgöngyölíthetjük az igencsak hangulatos történetet, miközben megpróbáljuk egyengetni 3 hősből álló csapatunk útját. Persze, kell némi idő, amíg elsajátítjuk a játék mechanikáit, de utána minden lényegesen gördülékenyebben fog menni.

A For the King március 4. (csütörtök) 17 órától egészen március 8. (csütörtök) 16:59-ig lesz ingyenesen megszerezhető az Epic Games Store kínálatában.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva