18.8 C
Budapest
2021, szeptember 17, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Elon Musk egyetlen konzoljátékkal játszott életében – Elárulta melyikkel

Elon Musk jelenleg a világ leggazdagabb embere. A Tesla és a SpaceX tulajdonosa Jeff Bezost, az Amazon megálmodóját taszította le a trónról nemrég.

A dollármilliárdos nem tagadja, hogy kedveli a videojátékokat, olyannyira nem, hogy az új Tesla Model S például a jelentések szerint futtatni tudja a Cyberpunk 2077-et, valamint a  The Witcher III: Wild Huntot is.

A techguru igazán aktív a közösségi oldalakon, különösképpen a Twitteren. Itt sokszor elegyedik párbeszédbe rajongókkal, válaszol a kérdéseikre, vagy alkalomadtán tanácsokat is osztogat.

Köztudott, hogy Musk mindig is a PC felé húzott, viszont most kiderült, hogy van olyan játék, ami miatt kontrollert ragad és konzol elé ül. Elon Musk egyik követője rá is kérdezett, hogy volt-e olyan játék, ami miatt “szakított” egy időre kedvenc platformjával. A Tesla tulaj pedig készséggel válaszolt:

Ezek szerint a Halo-franchise tudta egyedül elvarázsolni korunk egyik legnagyobb techkoponyáját. A játék tényleg kiváló, s ha úgy vesszük, végül is a Microsoft berkein belül maradt, így annyira nem tűnik ördögtől valónak a váltás PC-ről.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI