Elon Musk egyetlen konzoljátékkal játszott életében – Elárulta melyikkel

Elon Musk jelenleg a világ leggazdagabb embere. A Tesla és a SpaceX tulajdonosa Jeff Bezost, az Amazon megálmodóját taszította le a trónról nemrég.

A dollármilliárdos nem tagadja, hogy kedveli a videojátékokat, olyannyira nem, hogy az új Tesla Model S például a jelentések szerint futtatni tudja a Cyberpunk 2077-et, valamint a  The Witcher III: Wild Huntot is.

A techguru igazán aktív a közösségi oldalakon, különösképpen a Twitteren. Itt sokszor elegyedik párbeszédbe rajongókkal, válaszol a kérdéseikre, vagy alkalomadtán tanácsokat is osztogat.

Köztudott, hogy Musk mindig is a PC felé húzott, viszont most kiderült, hogy van olyan játék, ami miatt kontrollert ragad és konzol elé ül. Elon Musk egyik követője rá is kérdezett, hogy volt-e olyan játék, ami miatt “szakított” egy időre kedvenc platformjával. A Tesla tulaj pedig készséggel válaszolt:

Ezek szerint a Halo-franchise tudta egyedül elvarázsolni korunk egyik legnagyobb techkoponyáját. A játék tényleg kiváló, s ha úgy vesszük, végül is a Microsoft berkein belül maradt, így annyira nem tűnik ördögtől valónak a váltás PC-ről.

Betöltés...
Keresés
Keresés