Fortnite akciófigurát is készít már a Hasbro

Az Epic Games az elmúlt egy évben határozottan bizonyította, hogy a kollaborációs tartalmakban érzik a komoly pénzt. A Nexus Wars szezon (Chapter 2 Season 4) például teljes egészében Marvel tematikával volt átitatva. A Battle Pass-ben szuperhősöket nyithattunk meg, valamint a szezon során is folyamatosan licencelt karakterek érkeztek a játékba. Az ikonikus képregényes helyszínekről már nem is beszélve…

Ezt a jól bejáratot rendszert az aktuális időszakban is dédelgeti a kiadó, folyamatosan érkeznek a speciális együttműködések. A Zero Point során olyan karaktereket vásárolhattak meg maguknak a játékosok, mint a Mandalorian, Daryl és Michonne a The Walking Deadből, vagy éppen Predator. Sőt pár konzolos legenda is becsatlakozott, Master Chief és Kratos is játszható Outfitek a játékban.

Most a híres G.I. Joe-franchise készül becsatlakozni az Epic Games lövöldéjébe.

Aki ismeri a G.I. Joe történeteket, biztosan nagy rajongója Snake Eyesnak. A karakter hamarosan megérkezik a Battle Royale szigetre egy portálon keresztül, s a játékosok ha akarják, akár rá is költhetik az ebédpénzüket.

Viszont ha az jobban hangzik, akár a valóságban is játszhatnak a híres karakter Fortnite verziójával. A Hasbro ugyanis még egy bőrt lefejt a kollaborációról, a szóban forgó Outfitet ugyanis akciófigura formájában is elkészítik.

A figura már előrendelhető azok számára, akik mind a Fortnite, s mind pedig G.I. Joe rajongók.

 

Betöltés...
Keresés
Keresés