9.3 C
Budapest
2021, április 18, vas

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Yassuo szart is lapátolna Ester Expósito leheletéért

Ha valaki nem tudná, hogy ki az az Ester Expósito, kicsit segítek. Ő az a fiatal (21 éves) spanyol színésznő, aki az ELIT című Netflix sorozat egyik legnagyobb sztárja. Számtalan férfi rajongója van a hölgynek, többek között Hammoudi “Moe” “Yassuo” Abdalrhman is ebbe a csoportba tartozik.

Yassuót a League of Legends rajongók jól ismerhetik, a szcéna egyik legnézettebb alakja jelenleg. Szórakozott személyiségével és őrült húzásaival több mint 2 millió követőt szerzett magának csak a Twitch platformján.

Legutóbb stream közben ecsetelte, hogy mennyire odavan a spanyol hírességért. Ester képeit nézegetve csorgatta a nyálát, majd olyan részletekbe is belebocsátkozott, amibe nem biztos, hogy mindenki beleállt volna több tízezer nézővel körbevéve.

“Szart is lapátolnék a csaj leheletéért!”

– mondta Moe nevetve.

Nos egy biztos, ha ganézással le lehet venni egy ilyen csinos hölgyet a lábáról, sokan állnak majd sorba lapátért a közeljövőben.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI