20.5 C
Budapest
2021, szeptember 27, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

20 millió forintot érő cuccot nyúlt le egy nő a Rockstar Gamestől

Az Oakville-i hölgyet bűncselekmények egész sorozatával vádolják. Többek között eltulajdonított számítógépes berendezéseket illetve egyéb tárgyakat is a Grand Theft Auto fejlesztőjének, a Rockstar Gamesnek a torontói fióktelepéről.

A lopásokat állítólag december 24-től január 23-ig folytatta, ami miatt összesen 18 vád terheli a bűncselekmények sorozatáért. Kellett a karácsonyi ajándék a gyerekeknek, na.

Hivatalos jelentések szerint a Rockstarnál történt lopásokon kívül a nő továbbá számos olyan gépjármű feltöréséhez köthető, amelyek hasonlóan lopott vagyonokhoz járultak hozzá ilyen-olyan módon.- számolt be a Gamerant.

Az esetről szóló beszámolók szerint tehát a lopott cuccok összértéke több, mint 66 000 dollár azaz körülbelül 20 millió forint. Minden terméket szépen lenyúlt, mielőtt azokat tovább küldhették volna az eredeti célpontoknak.

Miután a hölgy lebukott, a termékeket visszajuttatták a Rockstar Gamesnek. Állítólag hiánytalanul.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI