14.9 C
Budapest
2021, szeptember 24, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

A Facebook Gaming kirántja a szőnyeget a csaló streamerek alól

Vikkstar több mint 7 millió követővel rendelkezik a Youtube csatornáján. A híres brit streamer a napokban bejelentette, hogy nem hajlandó többet a Warzone-hoz nyúlni, ugyanis röhejesnek tartja, hogy még mindig hemzseg a csalóktól. Ez nagy érvágás a csatornájának és összességében a játéknak is, ugyanis a videós egyik legfőbb profilja volt a játék. Sokan csak azért követték őt, hogy Warzone tartalmakat lássanak, a Call of Duty számára pedig kiváló reklám volt a srác.

A streamer továbbá arra is felhívta a figyelmet, hogy ebben a nagy csaláshullámban a videómegosztó platformok is hibásak, ugyanis sokan azért csalnak, hogy közvetítsék azt. Vikkstar külön ki is emelt egy Facebook Gaming streamert, aki azzal kereste a kenyerét, hogy hülyére csalta magát a híres lövöldében.

Rod Breslau úgy tudja, hogy a Facebook felfigyelt Vikkstar kritikájára és máris belekezdett a tisztogatásba. A szóban forgó csaló streamert eltávolították a Level Up programból és még a lehetséges bevételeket is megvonták a videóiról.

Ám ez csak az első lépés, a Facebook Gaming tovább folytatja a platform megtisztítását. Valamint innentől kezdve aktívabban vesznek majd részt a megelőzésben.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI