9.3 C
Budapest
2021, április 18, vas

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Esportolónak hitték, így megszórták pénzzel a brit hölgyet

Egy igazi tündérmesébe csöppent Emily Perkins. A hölgy Leicesterben él és eddig semmi köze nem volt az esporthoz, vagy a videojátékos közeghez. Viszont – véletlenül – jól választott magának felhasználónevet a Twitteren. Perkins történetesen “Perkz” néven fut a platformon, s pontosan úgy írja a nevét, mint a legendás horvát esportoló, Perkz. Utóbbit az különíti el az említett hölgytől, hogy csapatának rövidítését a nevébe ékelte, így “C9Perkz”-ként olvashatók tőle gondolatok.

Ám a sztori tovább bonyolódik, ugyanis Emily Perkinsnek van egy tengerimalaca, akit Fudge-nak nevezett el. Nos, a Cloud 9 League of Legends csapatában is játszik egy Fudge Perkz mellett, az akadémiai csapatból előléptetett topos. A hétvégén a Cloud 9 Lock-In döntőt játszott a Team Liquid ellen, így Perkz és Fudge neve igencsak trending lett a Twitteren. Így akadtak rá a leicesteri nőre a rajongók.

Már ez is egy röhejes egybeesés, de Emily Perkins nem csupán követőket szerzett hirtelen, hanem egy halom támogatót. A pandémia alatt Perkins belekezdett egy kihívásba, aminek során minden letekert mérföldért 10 fontot (kb. 4 ezer forint) szeretett volna kapni. Erre van is egy megfelelő weboldal, ahova regisztrálta is magát Perkins. A teljes kihívás 3500 kilométerig tartott volna.

Mindez szép és jó, viszont kevesen adományoznak “csak úgy” az interneten. Perkinsnek viszont kapóra jött ez a vicces egybevágás, ugyanis az újdonsült “Perkz” rajongók segítettek megugrani az álomhatárt. Mit segítettek, szabályosan áthajították a hölgyet a kijelölt célon, a cikkünk írásának idejében 768%-os túlteljesítésnél áll a szobabiciklis kihívás. Perkins összesen így már több mint 2600 fontot, vagyis hozzávetőlegesen 1 millió forintot keresett a tekeréssel.

Egy biztos, Emily Perkins örökké emlékezni fog erre a vicces esetre, na meg egy életre Cloud 9 és esportrajongó lesz

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI