Rendesen megszívta a Riot – Udyr VGU-t kell csinálniuk

A Riot Games idén biztosan élesít egy Dr. Mundo VGU-t. Ezek olyan karakterfrissítések, amik a modellen és a képességeken is változtatnak, vagyis félig-meddig új hőst faragnak a régiekből.

A Mundo utáni karakterfrissítésről is a játékosok dönthettek, a fejlesztők egy szűkített ötös listát toltak a felhasználók elé, amiből mindenki választhatott egy hőst. A szavazás győztese is VGU frissítést kap, vélhetően 2022-ben.

A győztes Udyr lett, a szavazatok 37,2%-val.

Ezzel pedig hivatalossá vált, hogy egyhamar biztosan nem érkezik meg az átalakítás. Udyr VGU-ját egyébként is hosszú ideje tolja maga előtt a Riot Games, ugyanis őrületesen sok munka átalakítani egy ilyen sokoldalú hőst. Skinekből is ezért kapott keveset, ugyanis a hős esetében egyből 5 formát kellett megtervezniük a kreatívoknak.

Most az átalakítással új lehetőséget kap a Riot Games, hogy élhetővé tegye a karaktert. Jelenleg az Ultimate Skinnek van olyan minősége, amilyennek egy alap modellnek kellene lennie, vagyis hosszú út áll még a játék fejlesztői előtt. Így ugyanis a speciális skinnek is meg kell majd változnia…

Betöltés...
Keresés
Keresés