18.8 C
Budapest
2021, szeptember 17, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

A transznemű Instagram-celeb felrobbantotta az internetet

Az instán 9 millió követővel rendelkező transznemű celeb, Nikita Dragun ezúttal talán túl messzire ment. Rajongói egyenesen undorítónak nevezték, amit nemrégiben közzétett TikTok videójában művelt.

A videót azóta már törölték, de az volt látható rajta, ahogy egy épphogy 18. életévét betöltött srác körül vonaglik és próbálja elcsábítani. A PopBuzz hála az égnek elég gyors volt, tehát ITT megnézhetitek a videót Ti is.

Ezután, – ha ez még esetleg nem lett volna elég -, provokáló bejegyzéseket és kommenteket tett közzé. Ezt követően a közösség végképp kiégett és mindent elöntött a szar. Valójában teljesen érthető okokból, hiszen gyakorlatilag úgy tűnik, a 25 éves hölgy végig arra várt, hogy ez a kis srác betöltse a 18-at. Érdekes…

Nézzünk hát néhányat a végtelen vélemény és fotó közül:

“Csak arra vártál, hogy betöltse a 18-at” -írta az egyik felhasználó.

“Egy 25 éves embernek nem szabadna, hogy köze legyen egy 18 éveshez. Rohadt fura.”

“A 25 éves Nikita Dragun megkérdezte egy gyerektől, hogy betöltötte-e már a 18-at… Ráadásul egy abszolút publikus platformon. Ez egy ragadozó.”

 

 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI