20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Elhalaszthatják Logan Paul és Floyd Mayweather bokszmeccsét

A sportvilágot erősen megrázta Logan Paul és Floyd Mayweather bokszmeccsének híre. A videós mostanában több showmeccsen is részt vett, többek között összecsapott már egy másik híres tartalomgyártóval, KSI-jal is. Az a meccs őrületesen sok pénzt generált, s ugyan Logan Paul veszített, magára vonta a nagyágyúk figyelmét.

Floyd “Money” Mayweather, a bokszszakma egyik legnagyobbja pedig szereti a felhajtást. A felhajtásnál pedig csak a pénzt szereti jobban.

Valószínűleg utóbbi okán kötöttek le egy meccset Logan Paullal, amit eredetileg február 20-ra terveztek. Most viszont sokkolta a rajongókat Paul edzője, egy Instagram posztban olyan dolgokról beszélt, ami arra enged következtetni, hogy a meccs már közel sem annyira fix, mint gondoltuk.

Logan Paul természetesen nem hagyta annyiban. Egy podcast keretein belül arról beszélt, hogy edzője olyan információkat osztott meg, amiket nem kellett volna, ráadásul nagyja falsnak minősül. “A meccs meg lesz tartva” – ígérte rajongóinak a botrányhős.

Egy biztos, mi szívesen elnéznénk, ahogy pofozza egymást Paul és Mayweather…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI