Gen.G Jess: A nőgyűlölők miatt nehéz streamernek lenni

Jessica Kim egy feltörekvő Twitch streamer, aki „karrierjét” Instagram modellként kezdte. Az elsősorban képmegosztóként nyilvántartott platformon élőzéssel kötötte le a követőit, akik ennek hatására azt tanácsolták, hogy indítson egy Twitch csatornát. Ott sokáig csupán a Just Chatting kategóriában lehetett követi, aztán rákapott a VALORANT-ra.

Azóta egyre többet foglalkozik a Riot Games lövöldéjével, amire elmondása szerint rendesen rákattant, főleg, hogy a barátaival is játszhatja.

A Gen.G zászlaja alatt tevékenykedő tartalomgyártó a napokban adott interjút, amiben a munkásságáról, valamint terveiről és tapasztalatairól beszélt.

„Hihetetlen, hogy mennyi szart kell kiálljunk nap, mint nap. Meglepő, hogy mennyi rosszmájú hozzászólás és nőgyűlölő ember fordul meg a platformon.”

A rossz tapasztalatok mellett egyébként nagyon örül annak, hogy tartalomgyártóként keresheti a pénzét. A diplomája megszerzése után is ezzel szeretne foglalkozni, vagyis még nem tudták eléggé elijeszteni a furcsa fazonok. Sok sikert kívánunk neki!

Betöltés...
Keresés
Keresés