Hétköznapi hősök – A GameStop befektetők Switcheket adományoznak

A GameStop jelenlegi tőzsdehelyzetének köszönhetően megteheti azt, hogy tesz néhány jó lépést a rászorulók érdekében. Most éppen attól hangos az internet, hogy néhány GS befektető Nintendo Switch konzolokat adományozott kórházban fekvő gyermekeknek.

Az r/wallstreetbets subredditen a Lunar033 nevezetű felhasználó – aki egyébként a Cornell Egyetem gépészmérnök hallgatója-, tette közzé jótéteményének fényképét. 2000 dollár értékben szállítmányozott konzolokat a Minnesotai Gyermekkórháznak.

I am proud to do my part in paying forward our good fortune with a donation of 6 Nintendo Switches and games to go with them to the Children’s Minnesota Hospital. Cant Stop. Won’t Stop. GameStop. (Still long 50 shares I WILL NOT SELL) from wallstreetbets

És hála az égnek nem Ő volt az egyetlen bőkezű illető: egy másik, nevét elhallgató felhasználó szintén 10 darab Nintendo Switchet adományozott egy texas állambeli gyermekkórháznak.

Reméljük, hogy sokan példát vesznek a fiatalokról és hozzájárulnak valamilyen jótékony formában a világhoz – feltéve, ha van rá módjuk.

Betöltés...
Keresés
Keresés