4 C
Budapest
2022, január 17, hét

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Ezt látnod kell: Így fest egy kaotikus LoL meccs felülnézetből

Mindenki, aki valaha játszott már a játékkal az tudja, hogy bizony el tudnak szabadulni az indulatok a pályán. Míg a profiknál kuriózumnak számít a 30-40 kill egy meccsen, egy egyszerű Solo/Duo Queue meccsen könnyedén összejöhet a 100+ is.

Nonstop_Shaynanigans készített egy timelapse videót egy őrületen kaotikus mérkőzéséről. A meccs csupán csak 35 percig tartott, az eredménymutató mégis 68-75-ön állt meg a Nexus felrobbanásakor.

Az eseménydús mérkőzést ezúttal felülnézetből, a minimap segítségével követhetjük végig.

The fights in a 35 minute 68-75 game miniaturized. from leagueoflegends

A térképet többnyire csak pár másodpercre alkalmazzuk játék közben, tájékozódásra, vagy infószerzésre. Le merem fogadni, hogy kevesen néztek még végig meccseket ebből a “szemszögből” holott a fenti videó ilyen téren meglehetősen tanulságos.

Jól látható, hogy egy idő után elgurul a két csapat gyógyszere és az 5v5 egy hatalmas ARAM meccsé alakul. Ezek után nem is meglepő, hogy irreális végeredménnyel zártak a felek.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI