20.5 C
Budapest
2021, szeptember 27, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

“Kit érdekel? 5 perc múlva csalnak ugyanúgy!” – A streamerek szerint semmit sem ért a Warzone banhullám

A napokban az Activision büszkén jelentette be, hogy újabb 60 000 fiókot bannoltak csalás miatt. A közösség pedig elég vegyes reakciókkal fogadta a híreket, többekből ellenérzéseket váltott ki az egész akció, ugyanis egy ingyenes játékról beszélünk, ahol pillanatok alatt lehet új fiókot regisztrálni.

“60 000 fiókot bannoltak ma? Igen, most meg 60 000 zsír új fiókot regisztrálnak, ki a faszt érdekel?Önmagában már az is nevetséges, hogy a 60 ezer bannt ünneplik.”- szörnyülködött TimtheTatman

TimtheTatman csupán egy a sok streamer közül, akik nemtetszésüket fejezték ki. OpTic Create is hasonló pesszimizmussal fogadta a híreket:

“A Warzone nem ingyenes? Senki le se szarja a bannolt accokat. Jöhetnének már a hardveres bannok, mint az OW-ban”

Az EnVyUs egykori játékosa, Drift0r már kicsit pozitívabban látta a helyzetet. Kihangsúlyozta, hogy szerinte ez egy jó kezdés, de ettől még nem oldódik meg a cheater-probléma. Reméli viszont, hogy az elkövetkezendő hetekben folyamatos tisztogatással szűrik majd ki a csalókat, akkor talán ismét cheat-mentes lehet a játék.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI