20.9 C
Budapest
2021, június 17, csü

ÜTKÖZÉSPONT – egy izgalmas játék, ami megmentheti az életed

Mindenki látott már a tévében valamilyen helyszínelős krimit. Népszerűségük érthető, hiszen kétségkívül szórakoztató figyelemmel kísérni, ahogy a profi nyomozók az apró nyomokból és elejtett...

FRISS

Közel 600 millió forintot költött Pokémon kártyákra Logan Paul

Az elmúlt hetekben, hónapokban egyre csak nő a Pokémon kártyák iránti érdeklődés. A régi, első kiadású lapok mindig is drágának számítottak, ám valami miatt mostanában az egekbe szöktek az értékek. Ebben valószínűleg az is közrejátszhat, hogy a híres tartalomgyártók is rákaptak a gyűjthető kártyákra, ez pedig további készlethiányt, s így értékemelkedést eredményezett.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Logan Paul (@loganpaul) által megosztott bejegyzés

Logan Paul is a rajongók táborába tartozik. A botrányhős mostanában sűrűn készít tartalmat a Pokémon kártyákról, amikért ráadásul nem is rest komoly pénzeket kidobni az ablakon.

Legújabb Instagram posztjában bemutatta legújabb szerzeményeit. Az amerikai celeb három hónap alatt 6 darab első kiadású Pokémon kártya dobozt szerzett meg, amikért összesen körülbelül 2 millió dollárt csengetett ki. Ez megközelítőleg 600 millió forintnak felel meg.

Ennyi pénzből medencés kúriát lehet venni a III. kerületben…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI