-0.7 C
Budapest
2021, október 25, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Napi Win: Már landolás előtt is nyerhetünk Warzone meccset

Az Activision-Blizzard egy évvel ezelőtt megmutatta a világnak, hogy lehet érdekes Battle Royale-t készíteni a Call of Duty világában. Korábban már voltak próbálkozások, de a Warzone hozta meg az igazi áttörést.

Viszont sajnos a folyamatos játékhibák és a temérdek csaló besározta a játék jó hírét. Félreértés ne essék, szerintem még mindig az egyik legjobb a kategóriában, de az inkompetens anti-cheat komolyan rányomja a pecsétjét a játékélményre. A hibákkal még csak-csak ki lehet egyezni, főleg ha olyan bukkan fel, ami gyakorlatilag ingyen győzelmeket osztogat a játékosoknak.

What is this sorcery ? from CODWarzone

Gencaykurtt töltött fel egy érdekes videót a világhálóra, amiben csapatával éppen akcióba próbált lendülni a híres játékban. Kiugrottak a gépből, ám mielőtt földet érhettek volna, a meccs befejeződött, történetünk főhősei pedig győzelmet arattak. Megkaptak minden jutalom XP-t, s mehettek a következő váróba.

A fejlesztők még nem reagáltak a hibát illetően, na meg mások sem jeleztek vissza racionális magyarázatot. Úgy fest, a Warzone néha megszánja a játékosokat és kioszt egy-egy ajándék győzelmet.

Mi tagadás, így azért nem olyan nehéz Battle Pass-t farmolni…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI