20.5 C
Budapest
2021, szeptember 27, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Olyan ízléstelen autót, mint a Bieberé, még nem láttunk

Egy YouTuber és néhány haverja nemrégiben teljesen gyanútlanul autózgattak az utakon, akkor még nem is sejtve, hogy hamarosan szörnyű látvány tárul majd eléjük. Hirtelen felkapták a fejüket egy borzalmas autó láttán majd hamar rá is jöttek, hogy nem más gépjárműve parkol mellettük, mint a hírhedt Justin Bieberé.

Bieber mostanában igen csendesen elvan magának a feleségével, akivel két évvel ezelőtt házasodtak össze. Míg régebben botrányai és drogproblémái miatt volt nagy sajtó-kedvenc, mostanában maximum a dizájner és különleges cuccairól, autóiról szólnak a hírek.

A YouTuber, ‘effspot’ annak köszönhetően ismerte fel a Royce Rollst, hogy Ő maga is egy autókkal kapcsolatos csatornát vezet, ahol mindenféle extrém darabot mutat be. Tisztában volt vele, hogy a West Coast Customs milyen autót készített a sztár számára, így gyorsan összerakta az infókat.

Itt megnézhetitek mindkettőjük autóját, lehet “szavazni”, hogy melyik a rosszabb:

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI