0.9 C
Budapest
2021, április 17, szo

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Paprikasprayt használt egy rendőr a 9 éves Fortnite rajongó ellen

A Daily Mail nemrégiben számolt be arról, hogy az amerikai Rochester városában egy rendőr paprikasprayt használt egy 9 éves, megbilincselt kislány ellen. Édesanyja szerint a gyermek egyébként egy “cuki tündérmackó” aki imád zenét hallgatni és a Fortnite-tal játszani.

A rendőrséget azért riasztották, mert állítólag a lányuk azzal fenyegetőzött, hogy megöli magát és az anyját is. A rendőrök megérkezése után először megpróbált elfutni, majd amikor be akarták tenni a járőrautóba, erőszakosan ellenállt. A járőrnek tehát nem volt más választása, mint elővenni a sprayt.

Nem mellesleg a szülők most fel vannak háborodva, hogy a kisgyermekkel szemben tanúsított bánásmód nem volt helytálló. Ugyanakkor az események alatt ők maguk kérték meg a rendőröket, hogy a “saját testi épsége érdekében” bilincseljék meg őt.

A videót itt nézhetitek meg, de csak óvatosan, erős idegzetűeknek:

Már alig várjuk, hogy a kislány agresszív húzásait ismét a videojátékok, esetlegesen az említett Fortnite számlájára írják…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI