6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Tilos egy Fortnite Outfit használata a töketlen fejlesztők miatt

Amióta megjelentek a személyre szabható Fortnite szuperhősök a híres Battle Royale-ba, csak a gond van velük. A szabadon alakítható tartalmak összességében jó ötletnek tűntek, viszont elkövetett egy naiv hibát a fejlesztőcsapat. Lehetőséget adtak arra a játékosoknak, hogy fekete alapra fekete mintát pakoljanak, valamint hogy fehérre fehéret.

Ez még elsőre nem tűnik őrületes opciónak, viszont játékon belül már rá lehetett jönni, hogy mi a gond. Például a csupa fekete maskarában lényegében észrevehetetlenül guggolhattunk az árnyékos területeken. Az ilyesmi pedig erőteljesen Pay-to-Winnek számít…

Hosszú kritikafolyam indult, mire az Epic Games fejlesztői is belátták, hogy lépni kell. A legutóbbi frissítésben változtattak a Boundless Outfitek lehetőségein, megszabták, hogy milyen színre milyen színű minta kerülhet.

Pontosabban ez volt a terv.

Egy fejlesztési hiba miatt még mindig szabadon alakíthatták a játékosok a szuperhőseiket. A glitch továbbra is engedte, hogy csupa egyszínű karakterünk legyen.

A Fortnite fejlesztői nem tudtak megoldást találni a problémára, így gyakorlatilag megtiltották annak használatát a kompetitív szcénán belül.

Ritkán látni olyan inkompetens fejlesztőcsapatot, ami ennyire ne tudna megoldani egy ilyen egyszerű problémát. De legalább lehetőséget adnak az Outfit tulajdonosainak arra, hogy visszaváltsák a szóban forgó tartalmakat.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI