18.9 C
Budapest
2021, szeptember 24, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Épp hogy megjelent, percek múlva már fel is törték a Werewolf The Apocalypse Earthbloodot

A védelem nem bírta sokáig…

Manapság a szokásosnál is gyorsabban dolgoznak a cracker csapatok, ezúttal a Werewolf: The Apocalypse – Earthblood került a célkeresztbe. A vámpíros-vérfarkasos játék már a bejelentésekor is komikusnak tűnt, hiszen a történet szerint a vérfarkasok fellázadnak a bolygónkat pusztító környezetszennyező vámpírseregek ellen.

Instant feltörték

Nos, a játék kicsivel több, mint 2 évvel az első trailer után meg is érkezett. A megjelenését követően nemsokkal pedig már bárki ingyen tölthette az igencsak megosztóra sikeredett Werewolf: The Apocalypse – Earthbloodot. A kritikusok lesújtó véleménye már eleve rányomta bélyegét a startra, de a torrentoldalakra való felkerülés tovább rontott az amúgy Epic Games-exkluzív játék esélyein.

Aki esetleg mégis úgy dönt, hogy támogatná a fejlesztőket és lát potenciált a Werewolf: The Apocalypse – Earthbloodban, az erre tudja megvásárolni a játékot.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI