11.3 C
Budapest
2021, május 7, pén

Tudtad? – Van olyan programozósuli, ami állást is szerez neked

Tegye fel a kezét, aki világ életében a gép előtt ült, imádta a szoftvereket, érdekelte a fejlesztés, vagy szerette volna megismerni, hogy hogyan épülnek...

FRISS

Fortyognak a játékosok a Fortnite bonyolult küldetései miatt

A Fortnite Battle Royale már több mint 3 éve boldogít minket. A PUBG ellenlábasaként készült az Epic Games ingyenes lövöldéje, ám idővel bebizonyosodott, hogy ennél több lesz. Egy éven belül a kategóriájának vezetője lett, ezt a gyeplőt pedig azóta sem engedte ki a kezéből.

A szavatosságát a játék a sokszínű Battle Pass-rendszernek köszönheti. A küldetések és az egyéb feladatok adnak új életet minden körbe, így sokkal kevésbé lehet ráunni a “landolj, lootolj, nyerj” formulára.

Ezzel csupán az volt a gond, hogy eredetileg gyermeteg feladatokat írtak ki a fejlesztők a játékosoknak. “Nyiss ki 7 ládát”, “Lőj le 5 játékost”… Ezek gyorsan repetitívvé válnak, ezért az elmúlt hónapokban kicsit változtattak a formulán.

A játékosok visszajelzései alapján viszont most ez a gond.

Sorra jelennek meg az elégedetlenkedő posztok és az ehhez tartozó mémek a nagyobb fórumokon. A felhasználók ki vannak borulva a bonyolult küldetések miatt, véleményük szerint az Epic átesett a ló túloldalára.

Őszintén szólva ez jó nagy baromságnak hangzik elsőre. Jó lenne, ha végre eldöntenék a játékosok, hogy mire van szükségük, s ha ez megtörtént, talán a fejlesztőknek is könnyebb dolguk lesz dédelgetni a játékot…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI