Kiszámolták: Maximum 10 éve lehet hátra Gragasnak

Nehéz helyzetbe kerülhetnek hamarosan azok a League of Legends játékosok, akik Gragas mainnek tartják magukat. Karakterük ugyanis kritikus egészségügyi állapotban lehet. Könnyen lehet, hogy már csak évei vannak hátra a hősnek…

A League of Legends története szerint a csőcselék felbujtója már 50 éves jelenleg. A sörfőzőmester – igen, ennek fényében a lila folyadék megkérdőjelezhető – meglehetősen balhés ember hírében áll, vagyis az egészségtelen ivászat és túlsúly mellé még folyamatos sérülések és agyrázkódások is nehezítik az életét.

Gragas has only 10 more years from leagueoflegends

Egy kíváncsi Reddit felhasználó beleásta magát a matekba, megvizsgálta, hogy az alkoholizmus és a túlsúly mennyit árt egy ember élettartamának. A játékos egy átlag számból indította el a levezetést, ami jelenleg azt jelenti, hogy egy felnőtt férfi átlagosan 80 évet él manapság. Ebből a számból kivonta azt az értéket, amit a túlzó elhízásából eredeztethetően veszíthet az élettartamából a hős. Ez körülbelül 20 év.

Ha az elhízása tényleg 20 évet rövidít Gragas élettartamán, akkor bizony már csak 10 éve lehet hátra kedvenc sörfőzőnknek. Ám nem szabad kihagyni a képletből az alkoholizmust és a folyamatos agykárosodást sem. Már csak az alkoholizmus további 4-5 évet csippenthet le Gragas életéből, s akkor még nem számoltuk a sérülésekből adódó károsodást.

Kész szerencse, hogy egy varázsvilág Runeterra és nem a való világ szabályai érvényesek rá. Ebben az esetben ugyanis nagy bajban lenne Gragas.

Betöltés...
Keresés
Keresés