A népszerű streamert is utolérte a Warzone banhulláma

A kereszttűzben Aydan.

Az utóbbi időben az Activision vasszigorral küzd a csalók ellen, ennek statuálásaképp 60 000 kiosztott banról számoltak be nemrég az újságok címoldalain. A véleményvezérek szerint a fejlesztőgárda próbálkozása mit sem ér egy ingyenes játékban. A tisztogatások során viszont fennakadtak olyanok is a hálón, akikről kevesen gondolták volna.

Vannak olyan nyomorultak, akik nem tudnak cheat nélkül érvényesülni

A 2 millió követővel rendelkező Aydan ‘Aydan’ Conrad is kellemetlen hírekről számolt be nemrégiben. A népszerű Warzone streamer accountja ugyanis shadow bant (“soft bant) kapott a napokban, ami elég kellemetlen, hiszen Aydan nap, mint nap közvetíti játékát.

A shadow ban nem az úgynevezett teljes értékű ban, azaz a felhasználó tud játékot indítani, meccset keresni. Minden pont úgy néz ki, mint máskor, azzal a kivétellel, hogy kizárólag a rossz reputációjú fiókokkal dob össze a rendszer. Ez egyrészt sokkal hosszabb várakozási időket eredményez, illetve sokkal gyakrabban futhatunk össze csalókba is, ami hamar elveszi a játékosok kedvét.

Aydan határozottan elutasította, hogy bármiféle csalást használt volna. Szerinte csupán egy tévesen kiosztott banról van szó, amit remélhetőleg hamarosan felülvizsgálnak majd.

Betöltés...
Keresés
Keresés