0.9 C
Budapest
2022, január 19, sze

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Egy fekete képernyőt többen néztek a magyarok, mint a Blast közvetítést

Aki követi a profi Counter-Strike szcénát, az az elmúlt évek során már hozzászokhatott ahhoz, hogy egy bizonyos csatornán láthatják a Blast Premier versenysorozat közvetítéseit. Tavaly viszont a stábot teljesen átvette egy másik oldal. A produkciós csapat ünnepélyesen bejelentette, hogy mindezek ellenére minden marad a rendes kerékvágásban, a Blast meccsek biztosan érkeznek az új csatornára is. Tekintve, hogy már ott van leütve a megállapodás.

Aztán jött a hidegzuhany, a Blast az utolsó pillanatban eladta a jogokat a konkurens csatornának. League of Legends téren például ők a zászlóvivők, az ő csatornájukon követhető a hivatalos magyar LEC műsor is.

Eddig ha úgy vesszük egy sztenderd élethelyzetről beszélünk, “az üzlet az üzlet” – szokták mondani. Az érdekesség csak az, hogy a Blast is csak az utolsó pillanatban közölte mindezt a feleknek, így a HLTV-n a start előtt pár órával még mindkét magyar csatorna listázva volt, mint hivatalos partner.

Itt még két magyar csatorna volt feltüntetve

Értelemszerűen, mivel a jogok az új tulajdonosnál landoltak, így ők vihették a közvetítést, megjegyezném: teljesen jogosan. A korábbi tulaj viszont egy rendkívüli bejelentéssel készült. Vázolták a helyzetet a nézőiknek, elnézést kértek a kellemetlenségért, valamint sok sikert kívántak az új jogtulajdonosnak.

Mivel egy négy évig tartó korszak ért véget, a hoppon maradt csatorna és munkatársai úgy döntöttek, hogy a Blast első napjára fent hagyják a streamet. Egy fekete képernyőt közvetítve a “gyász” jeleként.

Itt kezd érdekessé válni a történet, a fekete képernyőt ugyanis javarészt többen nézték, mint a konkrét műsort.

Az első CSGO stream a fekete képernyő, a második a hivatalos műsor

Több lojális néző is megrohamozta az új jogtulajdonos csatornáját, s meglepő módon a csatornát és annak üzemeltetőit kezdték ócsárolni. Ez nekünk, kívülállóknak azért érdekes, mert erről alapvetően nem ők tehetnek, hanem technikailag a Blast Premier a ludas.

Viszont az jól mutatja, hogy valami eltört a közösségben, hogy a fekete képernyőt többen nézték, mint a hivatalos magyar közvetítését. Reméljük a két tábor között mihamarabb csillapodnak a kedélyek és újból béke honol majd a magyar Counter-Strike világában.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI