5.2 C
Budapest
2022, január 18, ked

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Poirier: Röhej, hogy a youtuberek profikkal akarnak bunyózni

Logan Paul, Jake Paul, KSI. A három híres youtuber és tartalomgyártóban – online celeb – egy a közös: mindhárom szereti a pénzt. Jó, talán van ezen kívül még egy valami, mindhárman nekiálltak bokszolni nemrég. Eleinte csak egymást gyepálták a nézőik szórakoztatására, amivel természetesen félelmetes összegeket kerestek. Valószínűleg ezért is figyelt fel rájuk a küzdősportos szcéna.

Jake és Logan Paul egy edzés után

A videósok fejébe viszont azzal, hogy alulképzett “kollégáikat” elgyepálták, egy fals kép alakult ki a bunyóról. Elkezdték elhinni, hogy van keresnivalójuk a profik között.

Ezért is robbant a bomba tavaly, amikor Logan Paul bejelentette, hogy a boksztörténelem egyik legnagyobbjával, a veretlen Floyd Mayweatherrel csap össze a ringben. Őt nem sokkal testvére követte, aki egy volt MMA bajnokkal, Ben Askrennel tervez szorítóba állni.

Természetesen mindezt már sokan nehezen bírják szó nélkül. A UFC-ben ténykedő, egyébként bajnokesélyes Dustion Poirier szabályosan tiszteletlennek és röhejesnek titulálta ezt a mozgalmat.

Mindazonáltal a harcos elismerte, hogy a tartalomgyártók összecsapásai – pay-per-view számok alapján is – szórakoztatóak. Viszont nem gondolja jó ötletnek vegyíteni a két világot. Az üzlet, viszont mindig is üzlet marad….

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI