20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Pokimane miatt függesztette fel Twitter fiókját egy VALORANT játékos

Mivel Pokimane az egyik legismertebb női streamer, ezért valószínűleg már hozzászokott ahhoz, hogy folyamatosan bizonygatnia kell igazát a gyakran megjelenő trolloknak és a vádaskodó egyéneknek.

 

Legutóbb, egy Twitter felhasználó azzal gyanúsította meg a hölgyet, hogy egészen Diamondig boostolták őt a VALORANT-ban és valójában egyáltalán nem is tud játszani.

Ezt Poki természetesen nem hagyta annyiban, egyből nekiment a srácnak és a védekező “pozíciót” felvéve a következőket vágta a fejéhez:

“Már egészen béta óta játszok vele, számos alkalommal értem el a Diamondot és van vagy 3 ranked accountom is – de Te ezt nem tudhatod, hiszen egyértelműen nem nézed a közvetítéseimet…”

“Az aimem is elég jó ahhoz, hogy Diamond legyek szóval…ha továbbra is nyomod a szar dumáidat, ne csodálkozz, ha a moderátorok bannolnak majd.” – még szerencse, hogy ilyen szerény a kedvenc streamerünk.

Nemsokkal ezután a felhasználó úgy döntött, hogy nem megy bele a vitába és inkább felfüggesztette Twitter fiókját.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI