Top 5 pillanat, amikor a streamerek kikeltek magukból

A streamerek számára valóban kihívást jelenthet néhanapján a közvetítés. A haterektől elkezdve a trollokon át, egészen a komoly fenyegetésekig, rengeteg problémával kell szembenézniük szinte minden egyes nap.

El is hoztunk nektek 5 rövid videót, amikor a nézők addig húzták a streamerek agyát, amíg végül full kikeltek magukból:

#1 Imane “Pokimane” Anys

Mint tudjuk, Poki manapság a legnépszerűbb női streamerek egyike, aki a trollok végtelen hadával küzd a streamek során. Egyik ilyen alkalommal nézője “becsmérlő” kifejezéseket használt külsejét illetően, melynek végeredményét fentebb láthatjuk.

#2 Tyler “Ninja” Belvins

Ninja nem mindig a Fortnite gameplayek miatt szerepel a sajtóban, sokszor durva vitái miatt kerül a reflektorfénybe. Egy alkalommal nézője 20 dollárt adományozott neki, majd arra kérte, hogy népszerűsítse egyik zenéjét. Természetesen a streamer ezt elutasította és rajongói viselkedését egyszerűen tiszteletlennek nevezte. Kár, hogy nélkülük nem lenne sehol sem…

#3 Nicholas “NickEh30” Amyoony

Nicholas végtelen nyugalmáról híres, szinte sosem látni vagy hallani, hogy bármi is felhúzná. Ám egy alkalommal haverjának sikerült kihozni sodrából – itt kivételesen végre nem egy néző volt a ludas, na.

#4 Felix “PewDiePie” Kjellberg

A végtelenül népszerű streamer, PewDiePie, viszonylag gyakran keveredik ilyen-olyan jellegű összetűzésekbe. Amikor a Ghost of Tsushimat streamelte épp, véletlenül felfedte PS felhasználónevét. Rajongói természetesen “éltek a lehetőséggel” és rengeteg üzenettel spamelték őt, ami érthető okokból szörnyen felhúzta.

#5 Félix “xQc” Lengyel

xQc lehetővé tette rajongói számára, hogy egy bizonyos postafiók címére mindenféle ajándékokat küldhessenek neki. Egyik alkalommal azonban a nézője túl messzire ment: fecskendőkkel teli csomagot küldött neki, mire érhető okokból a streamer azonnal kiakadt.

Betöltés...
Keresés
Keresés