11.1 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Agyonlőtték a youtubert, aki tréfából rántott kést egy csoportra

Az interneten már nem igazán tudunk olyan esetről olvasni, ami rendesen meg tudna lepni minket. A szenzációhajhász világban sokan hajmeresztő őrületekre képesek pár kattintásért. Most Timothy Wilks próbált “vicceskedni”, s sajnos más miatt került a hírekbe…

A 20 éves nashville-i videós úgy gondolta, hogy jó ötlet lesz kést rántania és rablónak kiadnia magát. Szerencsétlenségére vannak olyanok, akik “nem értik a poént”, így az egyik akciója közben agyonlőtték egy parkolóban.

Wilks és egy barátja meg akart tréfálni egy csoportot, ezért késekkel felszerelkezve, rablást imitálva környékezték meg őket. A csoportban viszont a 23 éves David Starnes Jr.-nál fegyver volt, ami erősebbnek bizonyult, mint a kés. Timothy Wilks még a helyszínen életét vesztette.

Starnes beismerte, hogy lőtt, a rendőrség viszont nem indított eljárást, jogos önvédelemnek találták az esetet. Természetesen később még emelhetnek vádat, ugyanis a nyomozás még mindig tart.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI