2.6 C
Budapest
2022, január 18, ked

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Magyar celebek arcával lopnak bankkártya adatokat a Facebookon

A napokban érdekes “trendre” lehetett felfigyelni a Facebook csoportokban. Több magyar celeb – pl. Liptai Claudia, Ördög Nóra, Kis Grófo – is megkérdőjelezhető posztokat dobált be a nagy létszámú közösségekbe. Többnyire egy egyszerű fejtörő volt látható bennük, valamint egy “élő” videó az illetőtől. Természetesen volt mindennek hátulütője is.

Nyereményeket is ajánlottak a válaszolóknak, amihez “csak” a bankkártya adatokat kellett megadni, hogy el tuják utalni a díjat.

Gondolom nem fogok túl sok embert meglepni, ha lerántom a leplet az egyértelmű tényről: igazából nem magyar celebek álltak a mozgalom mögött. A csalók lemásolták a hírességek Facebook oldalait, ugyan olyan képeket állítottak se, sőt bizonyos esetekben a posztok nagyját is lemásolták. A kamu profilok mögé írt botok minden válaszadónak automatikusan küldtek egy üzenetet, amiben gratuláltak a “szerencsésnek”, valamint elkérték az “utaláshoz szükséges” adatokat.

Volt olyan híresség, aki külön posztban jelezte, hogy egy csaló éppen arra használja a nevét és arcát, hogy a rajongókból pénzt csikarjon ki.

Érdemes figyelni a napokban a különböző csoportokat, s jelenteni az ilyen jellegű posztokat. Nagy valószínűséggel idővel a szűretlen gaming közösségeket is megtalálják majd a csalók. Fontos a figyelem és a körültekintés!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI