6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Rettentően sok a paraszt a profi Fortnite játékosok között

A Fortnite Battle Royale a világ egyik legnagyobb játékosbázisával rendelkező játéka. Mindezt természetesen annak is köszönheti, hogy ingyenesen játszható, így gyakorlatilag bárki, bármikor becsatlakozhat pillanatok alatt a játékba. Ráadásul lassan már kenyérpirítókra és okoshűtőkre is megjelenik, vagyis a crossplay és crossplatform lehetőségek tényleg teljes mértékben ki lesznek aknázva.

A játék önmagában egyébként szórakoztató, természetesen vannak kisebb-nagyobb hibái, ám ezektől függetlenül is teljes mértékben szórakoztató.

Viszont amit egyáltalán nem tudunk megszokni, az a profi szcéna, na meg a benne ténykedő alakok viselkedése.

A híres lövöldét javarészt tinédzserek játsszák, így a profik között is temérdek 15-16 éves játékost találni. Az internettel párhuzamosan felcseperedő felhasználók viszont szociálisan totálisan alkalmatlanok az életre még, a vérlázító megnyilvánulásaikkal pedig folyamatosan sarat lapátolnak a játék hírnevére.

Mindamellett, hogy folyamatosan fortyognak valami miatt, a “vicceskedő” hozzászólásaik is botrányosan tudnak elsülni. Ott van például Clix, az NRG 16 éves profi Fortnite játékosa. Clix az eddigi első és egyetlen Fortnite világbajnokságra összesen ötször kvalifikálta magát, vagyis több kvalifikációs tornán is agyoncsapta a mezőnyt. Tehetség és potenciál bőven lapul benne, s emiatt nagy kár, hogy egy iskolázatlan kölyöknek állítja be magát a közösségi platformokon.

Donald Mustard, a Fortnite kreatív igazgatója Twitteren osztott meg egy képet arról, hogy éppen a Super Bowlt élvezi a lelátóról. Clix pedig valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva – valószínűleg a játékból eredeztethető frusztrációi irányították – beleállt a vezetőbe.

“Remélem jól érzed magad, Donny. Vigyázz magadra! Te kopasz fasz….” – írta kommentben Clix a kép alá.

Érthetetlenül állunk a dolog előtt, ráadásul a Reddit közössége is elhatárolódik a profitól. Reméljük az NRG szankcionálja majd ezt a megnyilvánulást. A profiknak pedig végre rá kéne ébredniük, hogy nem a világ tartozik hálával nekik, hanem ők tartoznak hálával a közösségnek, hogy ott lehetnek jelenleg, ahol…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI