1.8 C
Budapest
2021, december 4, szo

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

Sosem volt még jobb FIFA játékos Anders “510-0” Verjgangnál

Minden FIFA játékos álma, hogy összejöjjön egy 30-0-ás Weekend League hétvége. Ez persze olyan irtózatosan nehéz, hogy az EA Sports már 27-3-as statisztikánál “Verified” státuszt ad a játékosoknak.

Ez a státusz feljogosít arra, hogy hivatalos rendezvényeken indulhassanak az illetők, vagyis amolyan “esport útlevelet” kapnak a kiadótól. Még maguknak a hivatásos profiknak is meggyűlik sokszor a baja a 27 győzelem összeszedésével, így tényleg nagy teljesítménynek számít a 30-0.

Kivéve Anders Verjgangnak, a dán csodagyereknek.

A 15 éves srác eddig még nem veszített mérkőzést a FIFA 21 hétvégi ligák során, ezzel pedig egyértelműen a FIFA történetének egyik, ha nem a legjobbjának avanzsált.

A rekorder esetében azért vicces mindez, mert ennyi idősen még nem indulhat el hivatalos versenyen. Az EA Sports legkorábban 16 éves korában adhat neki Verified státuszt. Addig viszont marad a verseny az idővel, valamint a rekord szélesítése.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI